alambudiman.net
July 29, 2014, 02:25:44 am *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Sorry, you must be logged in to use the shoutbox!
News: This is a testing news
 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: kedai jual barang kek  (Read 7843 times)
lily_of_d'_valley
Alam Budiman Resident
New Member
***
Offline Offline

Posts: 50

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0



« on: March 03, 2009, 01:50:10 pm »

Geng, ada tak sape-saper tahu kedai jual barang kek yang berhampiran dengan AB kita ni ? 
Logged
110
SB Moderator
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 460

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0



« Reply #1 on: March 03, 2009, 01:58:06 pm »

 yes section 9. siap kedai tu buat kelas every saturday & sunday.
Logged
wiwee
Alam Budiman Resident
Senior Member
***
Offline Offline

Posts: 135

Thank You
-Given: 1
-Receive: 1



« Reply #2 on: March 03, 2009, 02:16:53 pm »

ada 2 kedai kt sect 13. Bagus & de Manis.
Logged
sothye™
Hafizul 39/75A
Honourable Member
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 4322

Thank You
-Given: 15
-Receive: 3



WWW
« Reply #3 on: April 01, 2009, 11:28:57 am »

kat puchong ni ada... kat opposite public bank bandar puteri..

mcm2 ada...
Logged

Ingatlah kita bukan hidup nafsi-nafsi di sini, tapi kita adalah satu komuniti
Sinarkanlah cahaya kemaafan & sayangi hati budi
Kebumikan gelora amarah & benci-membenci
Ingatlah kita semua akan mati, biarlah kematian kita dirai, bukan dijauhi
lily_of_d'_valley
Alam Budiman Resident
New Member
***
Offline Offline

Posts: 50

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0



« Reply #4 on: April 01, 2009, 01:01:13 pm »

kat puchong ni ada... kat opposite public bank bandar puteri..

mcm2 ada...

Nama kedai tu Yan.  Betul tak? Selalu dia buat kelas masakan & jual barang juga.  Dah lama teringin nak gi kelas dia tapi zincofer belum bagi green light lah...

Kawan-kawan yang nak cari kelas masakan, boleh lah tengok website ni ye. bakedwithyan.com
Logged
--AkuHanyaSemutMeraH--
Honourable Member
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 1656

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

NO WOmen NO Cry...


« Reply #5 on: April 22, 2009, 02:28:52 am »

kat puchong ni ada... kat opposite public bank bandar puteri..
mcm2 ada...
Nama kedai tu Yan.  Betul tak? Selalu dia buat kelas masakan & jual barang juga.  Dah lama teringin nak gi kelas dia tapi zincofer belum bagi green light lah...

ape lak takde greenlight...tu last thursday pi tu..amcm kira? laugh
Logged

-Peace Love And Hate-
D90
ABRA Committee
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 1052

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0


dark ages


WWW
« Reply #6 on: May 26, 2009, 08:24:56 pm »

2 minggu lepas baru gak beli bahan2 kek gak..beli kat kota damansara..nama kedai tak ingat..nak tau tanya org umah..huhuhu
Logged

tamatlah riwayat kesan degil
kocai
Alam Budiman Resident
Senior Member
***
Offline Offline

Posts: 247

Thank You
-Given: 1
-Receive: 1


« Reply #7 on: May 26, 2009, 11:10:55 pm »

kat kota damansara tu..nama kedai dia bagus ....heheehehe
Logged

Bayu

Homemade Cake - Sedia terima tempahan
Sila lawati http://juzcakes.blogspot.com/

Aqrab Canopy
Penyedia Khidmat Sewaan Canopy
012 2168424 / 012 9401778
--AkuHanyaSemutMeraH--
Honourable Member
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 1656

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

NO WOmen NO Cry...


« Reply #8 on: May 27, 2009, 12:11:49 am »

kat kota damansara tu..nama kedai dia bagus ....heheehehe
sek 13 s/alam pun ada... la ni p yes
Logged

-Peace Love And Hate-
D90
ABRA Committee
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 1052

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0


dark ages


WWW
« Reply #9 on: May 30, 2009, 12:49:37 am »

betul tuh bro..nama dia bagus...apa yg bagus sgt aku pun tak tau..hahahha...kat sek 13 shah alam pun ade..sape jadi ahli ..ade free punya belajar buat kek..yg senang2 kot..yang susah2 tuh..dia bagi 1/2 price daripada bukan ahli
Logged

tamatlah riwayat kesan degil
lily_of_d'_valley
Alam Budiman Resident
New Member
***
Offline Offline

Posts: 50

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0



« Reply #10 on: May 30, 2009, 11:39:19 pm »

dah jadi member dah... tapi tak pi kelas lagi....
Logged
D90
ABRA Committee
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 1052

Thank You
-Given: 1
-Receive: 0


dark ages


WWW
« Reply #11 on: May 31, 2009, 03:27:12 pm »

dah jadi member dah... tapi tak pi kelas lagi....

yes bunga lily..same with my wife..dah jadi members, sampai skrg tak pergi lagi..so dah ade geng..
Logged

tamatlah riwayat kesan degil
--AkuHanyaSemutMeraH--
Honourable Member
Senior Member
*****
Offline Offline

Posts: 1656

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

NO WOmen NO Cry...


« Reply #12 on: May 31, 2009, 07:56:01 pm »

dah jadi member dah... tapi tak pi kelas lagi....

yes bunga lily..same with my wife..dah jadi members, sampai skrg tak pergi lagi..so dah ade geng..
hmmm...dapat geng arr plak.... nerd
Logged

-Peace Love And Hate-
lily_of_d'_valley
Alam Budiman Resident
New Member
***
Offline Offline

Posts: 50

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0



« Reply #13 on: May 31, 2009, 11:02:41 pm »

dah jadi member dah... tapi tak pi kelas lagi....

yes bunga lily..same with my wife..dah jadi members, sampai skrg tak pergi lagi..so dah ade geng..

 o ye ke... leh la pakat gi belajar kek kat bagus nanti.. he.. he...
Logged
shaza78
Alam Budiman Resident
Senior Member
***
Offline Offline

Posts: 139

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0


PT 6821 Bayu 1


« Reply #14 on: June 01, 2009, 10:07:29 am »

jom nak joint gaks...bila nye nak g?
Logged
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!
Page created in 0.057 seconds with 21 queries.