Tukar unit

(1/1)

xlesen:
A'kum warga abians,

Saya nak mintak tolong kalau ada sesapa pernah tukar unit. Jenis yang sama cuma tapak berlainan.
Masalahnya SNP, Loan contract semua dah siap. Cepat sangat, seminggu je settle semua. Sekali pergi round AB tengok macam lot lain yang lebih menarik.

Kalau ada yang pernah tukar, nak tanya kos mahal ke?

Terima Kasih.

Adi

kocai:
rasa..tak pernah lagi kot org buat...

so..apa kata u terus jer tanya org yang berkaitan....lawyer dan bank...

rasa kos tak tinggi utk tukar tu semua..sebab just duit management fees jerr( saya agak jer lah...x ada pengalaman)..rasa masih dlm lingkungan kemampuan kot...but yang tak best...mungkin masa akan bertambah..so bila kena interest fees on late charge...mau tercirit tgk amaunt tu....tu kalau jenis org cam saya lah....gaji lepas makan jer lepas beli rumah....heheheheeh

CikGu:
rasanya ada buyer senja dulu yang tukar unit, dari jln 71 ke jln 70 tapi no umah tak ingat la....

amymelor:
klu dah sign S&P, x leh la. baru tanya staff kat sales office

xlesen:
Terima kasih semua,

Saya memang nak tanya lawyer & developer. Cuma takut kena kelentong, so nak tengok dulu kalau ada kes2 lain boleh dijadikan iktibar.

Navigation

[0] Message Index